Popcorn med den perfekte balance af salt, sukker og smør.
Ingredienser
- 140 g popcorn kerner
- 4 g salt anvend fin salt
- 1 tsk kokosolie
- 1 tsk ghee klaret smør
Fremgangsmåde
- Varm kokosolie og ghee i en gryde på komfuret.Tilsæt 3 popcorn kerner i kryden, når olien er smeltet.Varmen må ikke være for intens, men en tommelfingerregel er ca. halv styrke, men det afhænger naturligvis meget af effekten på kogepladen.1 tsk kokosolie
- Når de 3 popcorn kerner er poppet, er olien varm nok.Tilsæt alle popcorn kernerne i den varme gryde.140 g popcorn kerner
- Pop popcornene under omrøring/omrystning.Husk at holde låget på, ellers har du popcorn i hele køkkenet.
- Når popcornene ikke længere popper (2-3 sekunders pause mellem poppene), er de færdige og skal straks saltes og serveres, så de fortsat er lune.