Popcorn

Popcorn med den perfekte balance af salt, sukker og smør.
Prep Time 2 minutes
Cook Time 3 minutes
Total Time 5 minutes
Servings 2

Ingredienser
  

Fremgangsmåde
 

  • Varm kokosolie og ghee i en gryde på komfuret.Tilsæt 3 popcorn kerner i kryden, når olien er smeltet.Varmen må ikke være for intens, men en tommelfingerregel er ca. halv styrke, men det afhænger naturligvis meget af effekten på kogepladen.
    1 tsk kokosolie
  • Når de 3 popcorn kerner er poppet, er olien varm nok.Tilsæt alle popcorn kernerne i den varme gryde.
    140 g popcorn kerner
  • Pop popcornene under omrøring/omrystning.Husk at holde låget på, ellers har du popcorn i hele køkkenet.
  • Når popcornene ikke længere popper (2-3 sekunders pause mellem poppene), er de færdige og skal straks saltes og serveres, så de fortsat er lune.