Grundopskrift på taco krydderi. De enkelte krydderier kan tilpasses i mængde efter smag, men det beskrevne blandingsforhold er et godt udgangspunkt for taco krydderi der kan spises af alle.Opskriften passer til 500 gram oksekød.
Udstyr
Ingredienser
- 5 g Spidskommen
- 3 g Paprika
- 1,5 g Hvidløgspulver
- 2 g Løgpulver
- 1,6 g Chilipulver Gochugaru, da den er mest aromatisk
- 1,2 g Citronsyre Krystaller/pulver
- 5,5 g Salt Fint
- 10 g Sukker
- 4 g Majsstivelse
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderierne godt sammen, herefter er de klar til brug.
Noter
Husk at tilsætte vand til kødet efter krydderierne. Så opløses krydderierne bedre og blandes godt i alt kødet, og majsstivelsen kan tykne blandingen og binde krydderierne.
Brun kødet ved hård varme, før krydderierne tilsættes.
Efter krydderierne er rørt ud i det brunede kød, tilsættes ca. 1 dl vand, hvorefter kødet blandet grundigt under kogning. På den måde fordeles krydderierne bedst. Majsstivelsen vil derudover tykne og skabe mere sammenhæng i kødet.