Fladbrød

Neutralt fladbrød til alle retter
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 20 Portioner

Ingredienser
  

Fremgangsmåde
 

  • Opløs gæren i lunkent vand.
  • Bland mel og salt, og ælt dette sammen med vandet indtil dejen virker smidig og ikke klistrer til fingrene men er nem at arbejde med.
  • Stil dejen til side et lunt sted I en overdækket skål, og lad den hæve i 1 time.
  • Del dejen i 10 lige store portioner, og rul disse til boller.Bollerne rulles herefter ud i flade cirkler, indtil de er ca. 3-5 mm tykke.
  • Forvarm en pande uden fedtstof, og steg brødene herpå.Det er vigtigt ikke at bruge fedtstof til brødet under stegning.Brødene skal stege ca. 1-2 minutter på hver side, indtil de har gyldenbrune og lidt sorte pletter på begge sider.