Blød, svampet og smagfuld banankage.
Ingredienser
- 3 Æg
- 170 g Sukker
- 2 tsk Vanillesukker
- 125 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 100 g Smør
- 4 Bananer
- 100 g Chokolade
Fremgangsmåde
- Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps.
- Smelt smøret og lad det køle.Imens smøret køler blandes mel og bagepulver sammenVend forsigtigt skiftevis lidt af melet og det smeltede smør i æggesnapsen.
- Mos bananerne og vend dem i dejen.
- Hæld dejen i en smurt franskbrødform (indhold ca. 1 liter).Sæt kagen i en forvarmet ovn på 175 grader, og bag nederst i ovnen i cirka 55 minutter.
- Vend forsigtigt kagen ud på en bagerist og lad den køle, før den overtrækkes med smeltet chokolade.